ABC Bollen - Praktijk Insight - Inside

Praktijk Insight - Inside
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Atman Buddhi Concentration
ABC bollen en hun toepassing
De ABC-bollen worden geleverd met een kristalglazen voet, welke eveneens een energetische werking heeft. De voet werkt aardend en daarom prima te gebruiken om onder een stoel te zetten tijdens meditatie.

In leefruimtes
Verlichting gaat veel verder dan in een meditatie eens een verlicht moment ervaren. Uiteindelijk is het de kunst meditatief in het leven te staan waardoor we steeds meer onbewogen en hoogstaand kunnen omgaan met alles wat het leven ons brengt.
In huis geplaatst creëert een ABC bol of piramide een hoogstaand lichtveld. Hierdoor ervaart men meer rust, harmonie en een hoger bewustzijn. Negatieve trillingen worden getransformeerd, schadelijke invloeden van electrosmog, leylijnen, aardstralen en wateraders worden geharmoniseerd.

Als Meditatiebol
Tijdens de meditatie spelen de ABC bollen de rol van energietransmittors. Ze zenden een hoogstaande energie uit die verheven is boven elke vorm van menselijk denken. In deze zijnstoestand vindt men de ware meditatie, in contact met Atman-Buddhi, wat transformatieprocessen verlicht en blokkades zuivert.

In samenwerking met kristallen en edelstenen
De ABC bollen hebben de neiging zich te willen verbinden met iets of iemand. Een bijzondere eigenschap is de samenwerking van de ABC bollen met kristallen en mineralen. Geplaatst op bv. een amethist bergkristal, rozenkwarts, enz. zal de ABC bol er voor zorgen dat het kristal volledig in z’n energie komt te staan. Hierdoor begint het kristal te stralen en wordt zijn werking vele malen versterkt.

Om mee te nemen
De kleinste bolletjes (4 en 6 cm) passen heel goed in een jaszak of handtas. Handig voor diegenen die door hun gevoeligheid energetisch veel ‘opnemen’ uit de omgeving. De bolletjes werken als het ware als aurabeschermer door de gebruiker te versterken in zijn lichtkracht.

In de auto
De kleinste bolletjes (4 en 6 cm) kan men in de auto plaatsen (bv. tussen de 2 voorste stoelen).Hierdoor blijft de auto energetisch schoon en wordt er dus veel minder ‘opgenomen’ uit de omgeving waar men door rijdt.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu